Parkinson Connect Café Sittard Westelijke Mijnstreek en omstreken

Eén van de initiatieven van de stichting Parkinson-Inn Sittard Westelijke Mijnstreek eo is de steun aan het Parkinson Connect Café Sittard.

Het Parkinson Connect Café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen), hun partners, familieleden en mantelzorgers. In een ontspannen sfeer worden er onderwerpen besproken. Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kunt u in het Parkinson Connect Café ook praten met lotgenoten/mantelzorgers.

Bezoek ons tijdens een van onze bijeenkomsten op iedere 3e dinsdag van de maand in
Gemeenschapshuis ‘t Trefpunt, Pancratiusstraat 23 te Munstergeleen

De coördinatie van het Parkinson Connect Café is in handen van Corrie Boersma-Glaap, de leestafel wordt beheerd door Irma Niessen.

Klik hier voor de planning van het actuele jaar