Gezocht - coördinator voor het Parkinson Café Sittard

Goede middag beste lezers,

Wij zijn dringend op zoek naar een coördinator voor het Parkinson Café Sittard Westelijke Mijnstreek omdat Corrie gaat stoppen

Met heel veel passie en een onmetelijke energie en doorzettingsvermogen heeft Corrie Boersma-Glaap de afgelopen 7 en half (!) jaar ervoor gezorgd dat het Parkinson Café Sittard Westelijke Mijnstreek een vast begrip werd op de derde dinsdag van de maand. Of het nou een lezing betrof die ons meer inzicht gaf in de (on)mogelijkheden als het gaat om de ziekte van Parkinson, of dat er behoefte was aan een luchtiger onderwerp, het werd allemaal tiptop voorbereid door Corrie.

Maar Corrie gaat stoppen tegen het einde van dit jaar en wil het stokje graag overdragen. Zoals Corrie zelf al aangaf tijdens haar verhaaltje afgelopen dinsdag is het gewoon werk. Niet iets om licht op te vatten. Maar het is wel ontzettend dankbaar werk en je krijgt er een hoop leuke contacten door.

Ben jij, of ken jij, zo iemand die een dergelijke rol wil gaan invullen en wil je meer weten over de rol van coördinator? Meld je dan, dat kan eenvoudig door een vrijblijvend antwoord te geven op dit bericht of door hier te klikken.

Er zal tegen het einde van het jaar op gepaste wijze afscheid worden genomen van Corrie.

Namens de stuurgroep,

met hartelijke groet,
Gerlach  Roomans

 

Nieuwsberichten